Skip to main content

Η Ομάδα μας

Ποιοι είμαστε ,
λοιπόν….μετά από πολύ κόπο και μεράκι από πολλά και αγαπημένα πρόσωπα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τον «Κρίκο».

Πρόκειται λοιπόν για έναν χώρο στο κέντρο της πόλης όπου θα ασκεί διάφορες δραστηριότητες με βασικό του στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσα σε μια δυσχερή κατάσταση που επικρατεί σήμερα (για άλλους λιγότερο, για άλλους περισσότερο).

Η ανθρωπινή επαφή , η επικοινωνία, ο αλληλοσεβασμός και η ισότητα θα είναι κάποιες από τις βασικές έννοιες που θα προσπαθούμε συνεχώς να υποστηρίζουμε μέσα εκεί και μέσα από τα μαθήματά μας. Έτσι ώστε «Ο Κρίκος» να αποτελέσει σημείο συνάντησης που θα αποφέρει ευχάριστες στιγμές μέσα στην καθημερινότητά μας .

Στον χώρο αρχικά θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες εναέριων ακροβατικών πανιών και πιλάτες ,θα οργανώνονται συναντήσεις, παρουσιάσεις , ενημερώσεις και σεμινάρια από τρίτους σχετικά με την πνευματική και σωματική ευεξία έτσι ώστε να παρακινεί τους ενασχολούμενους σε έναν εναλλακτικό και υγιεινό τρόπο ζωής!

Κερασία Τριανταφύλλου

Ιδιοκτήτρια | Δασκάλα

Η Κερασία Τριανταφύλλου γεννήθηκε στο Βόλο 5/12/1986, βρέθηκε ως φοιτήτρια στην Πάτρα και αποφοίτησε από το τμήμα της Λογιστικής, αντικείμενο με το οποίο δεν ασχολήθηκε ιδιαιτέρως.

Από την παιδική της ηλικία υπήρξε μαθήτρια στην ενόργανη γυμναστική για 6 χρόνια και στην εφηβική της ηλικία ήταν στην ομάδα της συγχρονισμένης κολύμβησης
Στα φοιτητικά της χρόνια στην Πάτρα έκανε παράλληλα εντατικά μαθήματα εναέριων ακροβατικών και συνειδητοποίησε ότι αυτό ήταν που ήθελε να κάνει εδώ και χρόνια. Έτσι αποφάσισε να παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο και συγκεκριμένα:

Από τον Οκτώβριο του 2012 και για 3 μήνες, το Τeacher Τraining Aerial Yoga & Aerial Silks όπου διεξήχθη με επιτυχία στο studio «Ευ ζειν» της Θεσσαλονίκης και τον Ιανουάριο του 2013, πάλι στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ήρθε το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο studio “Anahata” με πιο έντονο το ακροβατικό στοιχείο “Aerial Flow Yoga”.

Επιστρέφοντας στην Πάτρα άρχισε αμέσως να ασκεί το επάγγελμα καθώς από το 2013 έως το 2016 εργάστηκε σε διάφορα studio πάνω στην Aerial Υoga και ταυτόχρονα στα Εναέρια Ακροβατικά. Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια συνέχιζε την παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων που οργανώνονταν σε όλη την Ελλάδα από καταξιωμένους ακροβάτες όπως:

2014 – Rada Manussen (Θέατρο Αλκμήνης), Εναέρια ακροβατικά
2014-Emiliano Ron (Θέατρο Αλκμήνης), Εναέριο ακροβατικό σχοινί-aerial rope
2015-Sara Bebe Holmes ,The paper doll militia,(Dancevacuum) Εναέρια ακροβατικά-vertical theater
2016-Dave Mills (Σχολή εναέριων ακροβατικών),Εναέρια Ακροβατικά.

Η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη των εναέριων ακροβατικών δεν σταμάτησε εκεί καθώς εμπλουτίστηκε με ταξίδια και παρακολούθηση ακόμα περισσότερων σεμιναρίων !

Έτσι λοιπόν τον Σεπτέμβρη του 2017 ήταν μονόδρομος να ανοίξει τον δικό της χώρο με το δικό της πλέον κοινό, κάνοντας μαθήματα Αerial Υoga & Εναέρια ακροβατικά πανιά καθώς και συνδυαστικά μαθήματα αυτών των δύο.

Κατερίνα Κατριβέση

Ιδιοκτήτρια | Δασκάλα

Η Κατερίνα Κατριβέση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα στις 15/4/1989. Από την παιδική της ήδη ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και την κίνηση, παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού της Ελευθερίας Τσαφούλια. Οι σπουδές της στο κλασικό μπαλέτο για 8 χρόνια και το σύγχρονο για τα επόμενα 3 χρόνια ήταν η αφετηρία για το μετέπειτα ταξίδι της και ήταν το μέρος όπου και καλλιέργησε το αίσθημα της επιμονής, της υπομονής, της αποφασιστικότητας και του πάθους με ό,τι καταπιάνεται, αίσθημα που συνεχίζει να την διακατέχει μέχρι και σήμερα. Παράλληλα με το χορό υπήρξε και αθλήτρια κολύμβησης για 2 χρόνια.

Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της ως βοηθός φαρμακοποιού, αντικείμενο στο οποίο αφοσιώθηκε για 5 συναπτά έτη. Ειδικότερα, εργάστηκε με επιτυχία σε χώρο φαρμακείου, ως βοηθός φαρμακοποιού και σύμβουλος αισθητικής από το 2012 έως και το 2016, έχοντας ωστόσο πάντα στο μυαλό της την προηγούμενη ενασχόλησή της με τον αθλητισμό.

Το 2013 με αφορμή την προσπάθεια αντιμετώπισης κάποιων μυοσκελετικών προβλημάτων ενός κοντινού της προσώπου, ήρθε σε επαφή με τη μέθοδο εκγύμνασης Pilates. Το αντικείμενο αυτό την κέρδισε αμέσως και με μεράκι και ενθουσιασμό αποφάσισε να ξεκινήσει σπουδές πάνω σε αυτό. Πιστοποιήθηκε ως εκπαιδεύτρια Pilates στο εξειδικευμένο κέντρο A.F. Studies της Αθήνας, έχοντας ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Pilates Mat και Pilates Props το 2014 και ακολούθως το Aerial Pilates and Yoga το 2015. Ταυτόχρονα με την εργασία της στο φαρμακείο, δούλεψε ως personal trainer από το 2014 έως και το 2017, διδάσκοντας πολλαπλά μαθήματα τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Θέλοντας ωστόσο να δώσει την προσωπική της ματιά πάνω στη μέθοδο Pilates και με όρεξη για συνεχή εξέλιξη, προχώρησε το 2017 στην εγκαινίαση του δικού της χώρου, που ακούει στο όνομα Κρίκος. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει πληθώρα μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων, διευρύνοντας συνεχώς τις γνώσεις και τις τεχνικές της. Μεταξύ άλλων, απέκτησε και την πιστοποίηση Da Vinci Bodyboard Europe το 2018, που αποτελεί μια μοναδική αλλά και διασκεδαστική προσέγγιση της φυσικής κατάστασης του εκάστοτε αθλούμενου.

Με το χαρακτηριστικό ζήλο που τη διακατέχει και με σεβασμό στο αντικείμενο, καλεί τους μαθητές της να βελτιώσουν τη στάση του σώματός τους, την ισορροπία και την ευλυγισία τους, να αποκαταστήσουν τυχόν τραυματισμούς και να βιώσουν την απόλυτη ευεξία. Βασική της φιλοσοφία της είναι πώς η κάθε περίπτωση ανθρώπου είναι ξεχωριστή, ενώ επιθυμία της είναι το να απολαύσει κανείς τη γυμναστική με εναλλακτικούς τρόπους, με τελικό σκοπό την ψυχική και σωματική υγεία.