Τι είναι

Εναέρια

Στις μέρες μας η εκγύμναση μέσω των εναέριων ακροβατικών πανιών έχει αποκτήσει τους δικούς της φανατικούς οπαδούς και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής.

O εναέριος ακροβατικός  χορός  με την χρήση των ειδικών ελαστικών πανιών αποτελεί έναν ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης αλλά και υπέρβασης των προσωπικών μας ορίων.

Συνδυάζει τη φαντασία ,την γυμναστική-ενδυνάμωση  ,την ευλυγισία και την μουσική με έναν τρόπο αναμφίβολα μοναδικό ! Στα εναέρια ακροβατικά μετατρέπουμε την βαρύτητα από περιορισμό σε δυνατότητα ,στριφογυρίζοντας με χάρη και δεξιοτεχνία στον αέρα προσφέρουμε ένα θέαμα γεμάτο μοναδικά συναισθήματα.

Τέλος τα εναέρια ακροβατικά είναι η επιτομή του συνδυασμού του αθλητισμού με την τέχνη .Οι  ακροβάτες  έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κίνησης του σώματος  παρουσιάζοντας χορογραφημένες  ασκήσεις πάνω στο εκάστοτε  αντικείμενο της επιλογής όπως τα εναέρια πανιά (aerial silks) ή την ακροβατική κούνια (trapeze).

Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία για να ξεκινήσει κάποιος , όμως το σίγουρο που χρειάζεται είναι υπομονή, επίμονη και πείσμα.